Scaune auto de copii RECARO

 

 

 

 

 


RECARO Isofix base


Isofix este un sistem de fixare standardizat international pentru scaunele de copii dotate cu sistem de prindere cu centuri proprii construite pentru grupele de varsata 0+ si I. In vehicul, puncte de ancorare Isofix sunt montate in permanenta pe scaunul copilului. Aceste puncte de ancorare standardizate ajuta la montarea simpla a sistemului Isofix. Print intermediul suportilor reglabili, Isofix devine o baza stabila si sigura pentru scaunele de copii RECARO Young Profi plus (pana la 15 luni) si pentru RECARO Young Expert plus (pana la 4.5 ani).Usor de folosit: puncte de prindere pentru RECARO Young Profi plus RECARO Young Expert plus .

 

Usor de folosit: simplu si rapid de instalat in orice autovehicul.

 

Siguranta: ancorare sigura de punctele Isofix din autovehicul.

 

Siguranta: instructiuni de montaj - foarte vizibile care indica daca sistemul a fost instalat corect.

 

Siguranta: Suport pe podea din metal solid, reglabil pe lungime si inaltime pentru a se aseja perfect in orice tip de autovehicul.

 

Beneficiile sistemului Isofix RECARO:

Instalare mult mai simpla a scaunului in autovehicul eliminand practic posibilitatea instalarii intr-o pozitie incorecta. Protectie imbunatatita datorita legaturii intre sistemul Isofix si scaunul copilului. Sistemul Isofix Recaro se potriveste la ambele grupe de varsta (O+ si I) astfel fiind nevoie de un singur sistem Isofix pentru mai multe tipuri de scaune.

 

Folosind sistemul Isofix centurile de siguranta in 3 puncte de pe bancheta spate raman libere si pot fi folosite pentru alti pasageri.

 

IMPORTANT: Inca din 1993 este o obligatie legala de a transporta copii in autovehicule in conditii de siguranta, ceea ce implica folosirea unor scaune specializate  testate si autorizate in concordanta cu regulamentul international ECE 44/03 sau 44/04.
Standardul ECE diferentiaza intre cinci grupe de greutate: Grupul 0 ( pana la 10 kg si aproximativ 9 luni), Grup 0+ (pana la 13 kg si pana la aproximativ 15 luni), Grup I ( de la 9 kg la 18 kg si de la 9 luni la 4.5 ani), Grup II ( de la 15 kg la 25 de kg si de la 3 la 7 ani) si Grup III ( de la 22 kg la 36 kg si de la aproximativ 6 la 12 ani).
Scaunul nu trebuie doar sa se potriveasca ci trebuie sa-i si placa copilului. Astfel toate modele de scaune sunt diponibile in mai multe culori cu huse de inalta calitate ( Topline – huse din microfibre fine iar cele Trendline din piele intoarsa Bellini). Toate husele sunt detasabile si pot fi spalate la masina automata la 30° C. Toate materialele trebuie sa treaca teste stricte de rezistenta a culorilor si
tesaturilor pentru a satisface si cele mai exigente cerinte.